Sprijin educațional pentru elevii defavorizați

Dată

Peste 200 milioane lei este suma alocată, printr-un program derulat de Guvernul României, pentru acordarea de șanse egale la educație copiilor care provin din medii defavorizate. Pe parcursul a doi ani școlari vor fi acordate tichete sociale în format electronic, pentru rechizite școlare. Beneficiarii sunt copiii cei mai dezavantajați din învățământul de stat preșcolar – copiii preșcolari înscriși în învățământul de stat care îndeplinesc condițiile pentru obținerea sprijinului educațional acordat copiilor din familii defavorizate, respectiv care sunt în întreținerea familiilor al căror venit mediu net lunar pe membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an, este de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe țară.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Actualitate

Sociologia – știința societății – MozaiQub

Sociologia reprezintă știința care se ocupă cu studiul vieții sociale a oamenilor și al rezultatelor interacțiunii lor în grup.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru