Sindicaliştii solicită rezolvarea problemelor

Dată

Membrii Comisiei de Dialog Social a județului Hunedoara s-au întâlnit pentru a le fi transmise revendicările Sindicatului Învățământ Preuniversitar – Hunedoara.
La ședința care s-a desfășurat la Inspectoratul Școlar Județean, președintele sindicatului, Paul Rusu, a solicitat Comisiei de Dialog Social să transmită Guvernului României situațiile semnalate în lista de revendicări.
Potrivit sindicaliștilor, rezolvarea următoarelor probleme precum: alocarea a minim 6 la sută din PIB pentru sistemul educațional și 1 la sută pentru cercetare, plata orelor suplimentare efectuate de personalul didactic auxiliar și nedidactic, suplimentarea numărului de posturi didactice auxiliare și nedidactice, decontarea integrală a costurilor de navetă sau plata integrală și la termen a tranșelor din diferențele salariale stabilite prin hotărâri judecătorești în favoarea salariaților din învățământ, sunt imperios necesare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru