Se vor ține festivalurile? – Știrile Qub

Dată

Organizatorii marilor festivaluri din România spun că este posibil ca acestea să nu aibă loc în această vară. Aceștia sunt nemulțumiți de autoritățile care schimbă de pe o zi pe alta regulile privind organizarea evenimentelor. Directorul de comunicare Untold și Neversea, Eduard Chereji, a precizat că normele de distanțare nu se pot aplica la cele două festivaluri de muzică. Acesta mai precizează că au propus un set de norme, care, ar transforma evenimentele în cele mai sigure locuri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Actualitate

Sărbătoarea Sf. Apostol Andrei- MozaiQub

e urăm pe această cale „La mulți ani” tuturor care poartă numele de Andrei și Andreea!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru