Se vor ține festivalurile? – Știrile Qub

Dată

Organizatorii marilor festivaluri din România spun că este posibil ca acestea să nu aibă loc în această vară. Aceștia sunt nemulțumiți de autoritățile care schimbă de pe o zi pe alta regulile privind organizarea evenimentelor. Directorul de comunicare Untold și Neversea, Eduard Chereji, a precizat că normele de distanțare nu se pot aplica la cele două festivaluri de muzică. Acesta mai precizează că au propus un set de norme, care, ar transforma evenimentele în cele mai sigure locuri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru