Se renunță la catalogul clasic

Dată

În România sunt aproximativ 2.000 de școli care folosesc diferite aplicații pentru a avea catalog digital. Softurile nu sunt asigurate de minister, ci fiecare școală în parte se descurcă prin surse proprii. Drept răspuns la nevoia de transformare digitală a sistemului de învățământ, Ministerul Educației a început în acest an implementarea programului pilot „Catalogul Electronic”.
La nivel național sunt 248 de unități de învățământ care vor implementa, în anul școlar 2021-2022, catalogul electronic, fiind parte a programului pilot. Radu Szekel, consilierul Ministrului Educației, spune că scopul acestui proiect este renunțarea la catalogul clasic în toate școlile din țară, deși Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a declarat în luna ianuarie a acestui an că peste 280.000 de elevi nu au acces la internet.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru