Se renunță la catalogul clasic

Dată

În România sunt aproximativ 2.000 de școli care folosesc diferite aplicații pentru a avea catalog digital. Softurile nu sunt asigurate de minister, ci fiecare școală în parte se descurcă prin surse proprii. Drept răspuns la nevoia de transformare digitală a sistemului de învățământ, Ministerul Educației a început în acest an implementarea programului pilot „Catalogul Electronic”.
La nivel național sunt 248 de unități de învățământ care vor implementa, în anul școlar 2021-2022, catalogul electronic, fiind parte a programului pilot. Radu Szekel, consilierul Ministrului Educației, spune că scopul acestui proiect este renunțarea la catalogul clasic în toate școlile din țară, deși Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a declarat în luna ianuarie a acestui an că peste 280.000 de elevi nu au acces la internet.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru