Se reîntorc elevii la școală?

Dată

În peste 50% din unitățile de învățământ din Timiș se vor preda ore cu participare fizică a tuturor elevilor. Astfel, s-a decis ca de astăzi, într-un număr de 329 de unități de învățământ, adică în peste 55% din școlile din Timiș, cursurile să se desfășoare în scenariul 1. Asta înseamnă că toți elevii vor participa fizic la ore.
Restul de 262 de unități de învățământ din Timiș vor funcționa în scenariul galben. În acest scenariu vor funcționa și școlile din Timișoara săptămâna aceasta. Concret, în acest scenariu, la cursuri participă fizic doar elevii din clasele primare și anii terminali, precum și cei din învățământul special.
Interesul elevilor din Timiș pentru programe de recuperare a materiei a crescut considerabil.În luna mai s-au înscris aproape 4.500 de elevi în 68 de centre din tot județul. Cei mai interesați să participe la ore sunt elevii din mediul rural, iar materiile cele mai căutate sunt matematica și limba română.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru