Se reîntorc elevii la școală?

Dată

În peste 50% din unitățile de învățământ din Timiș se vor preda ore cu participare fizică a tuturor elevilor. Astfel, s-a decis ca de astăzi, într-un număr de 329 de unități de învățământ, adică în peste 55% din școlile din Timiș, cursurile să se desfășoare în scenariul 1. Asta înseamnă că toți elevii vor participa fizic la ore.
Restul de 262 de unități de învățământ din Timiș vor funcționa în scenariul galben. În acest scenariu vor funcționa și școlile din Timișoara săptămâna aceasta. Concret, în acest scenariu, la cursuri participă fizic doar elevii din clasele primare și anii terminali, precum și cei din învățământul special.
Interesul elevilor din Timiș pentru programe de recuperare a materiei a crescut considerabil.În luna mai s-au înscris aproape 4.500 de elevi în 68 de centre din tot județul. Cei mai interesați să participe la ore sunt elevii din mediul rural, iar materiile cele mai căutate sunt matematica și limba română.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Continuă campaniile de phising cu folosirea identității Poștei Române – VoxQub

Directoratul Național de Securitate Cibernetică atenționează cu privire la frecvența crescută a cumpărăturilor online ne face să primim adesea notificări, mesaje sau email-uri de la ...
Actualitate

Agenda zilei, Miercuri, 17.07.2024

Actualitate

Recital Ansamblul „Percutissimo” la Biserica Romano-Catolică Notre Dame Timișoara – VoxQub

Recitalul Ansamblului Percutissimo și cel al artistei Valentina Cernescu la orgă, în cadrul în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional Orgile Cetății se ...
Actualitate

Agenda zilei, Marți, 16.07.2024

Alte
știri