Se reîntorc elevii la școală?

Dată

În peste 50% din unitățile de învățământ din Timiș se vor preda ore cu participare fizică a tuturor elevilor. Astfel, s-a decis ca de astăzi, într-un număr de 329 de unități de învățământ, adică în peste 55% din școlile din Timiș, cursurile să se desfășoare în scenariul 1. Asta înseamnă că toți elevii vor participa fizic la ore.
Restul de 262 de unități de învățământ din Timiș vor funcționa în scenariul galben. În acest scenariu vor funcționa și școlile din Timișoara săptămâna aceasta. Concret, în acest scenariu, la cursuri participă fizic doar elevii din clasele primare și anii terminali, precum și cei din învățământul special.
Interesul elevilor din Timiș pentru programe de recuperare a materiei a crescut considerabil.În luna mai s-au înscris aproape 4.500 de elevi în 68 de centre din tot județul. Cei mai interesați să participe la ore sunt elevii din mediul rural, iar materiile cele mai căutate sunt matematica și limba română.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru