Se deschide stagiunea Teatrului de Artă Deva

Dată

Joi, 16 septembrie, Teatrul de Artă din Deva îşi începe noua stagiune prin spectacolul „Duelul Pianiştilor” de Mirel Taloș, în regia lui Sandu Grecu.
Spectacolul va avea loc la ora 19:00, pe scena Teatrului de Artă, iar accesul spectatorilor va fi permis doar cu mască de protecție, după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.
Biletele costă 30 de lei, pentru accesul general, respectiv 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Rezervările se pot face la numerele de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru