Se caută școli cu copii talentați

Dată

Cea de-a doua ediție a concursului de desene ,,Școala Banilor Bine-Crescuți” se desfășoară până în 15 decembrie. Cadrele didactice sunt invitate să înscrie lucrările elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, în format A4, pe una dintre temele: „Economisesc pentru visul meu”, „La ce ne ajută banii?” sau „Avem grijă de resursele mediului înconjurător”. Lucrările pot fi realizate în orice tehnică de compoziție, adică: ulei, acuarelă, creion, peniță, colaj sau ceracolor. Concursul va avea două etape. La prima etapă care se desfășoară până în 15 noiembrie, toate școlile din România pot înscrie lucrările pe site-ul www.scoaladebani.ro. Fiecare școală poate să înscrie un număr de maximum 12 lucrări în competiție. Nu vor fi acceptate mai multe înregistrări în concurs din partea aceleiași școli. Se recomandă ca cele 12 lucrări să fie realizate de elevi cu vârste diferite, câte două pentru fiecare categorie de vârstă pentru o jurizare cât mai corectă.
În perioada 15 noiembrie – 3 decembrie vor fi evaluate lucrările înregistrate în competiție și vor fi alese cele 10 școli finaliste. Desenele școlilor finaliste vor fi publicate pe pagina de Facebook „Școala Banilor Bine-Crescuți” și vor putea fi votate în perioada 6-15 decembrie, până la ora 18:00. Toate școlile finaliste vor primi câte 50 de cărți „Școala Banilor Bine-Crescuți” și ateliere gratuite de educație financiară precum și diplome de participare.

sursă foto: www.infooradea.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru