Se caută profesori pentru proiectul „Educație la înălțime”

Dată

Cadrele didactice sunt invitate să se înscrie în procesul de selecție pentru a fi co-creatori și gazde pentru lecțiile transmise în direct cu drona. Proiectul național ”Educație la înălțime”, cea mai mare clasă virtuală în direct din România, revine din toamnă. Noul sezon va avea minimum 10 lecții și se vor desfășura din luna septembrie până în decembrie. Selecția va fi făcută în funcție de creativitatea profesorului din prezentarea lecției în video, relaxarea de a vorbi în fața unei camere și motivația pe care o are legată de proiect. Pentru a se înscrie, cadrele didactice trebuie să completeze formularul pe site-ul www.aspireteachers.ro. Data limită de înscriere este 15 august, ora 24:00. Profesorii selectați vor fi contactați în maximum două săptămâni și vor fi invitați la finalul lunii august la un training cu echipa de organizare a proiectului ”Educație la înălțime”.

sursă foto: manager.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru