Se caută director la Casa de Cultură Timișoara

Dată

Se caută director la Casa de Cultură din Timișoara! Reprezentanții Primăriei Timișoara au pornit, luni, 9 August, concursul de proiecte de management. Candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, în domenii precum: studii culturale, limbă și literatură, limbi moderne aplicate, filosofie, istorie, studiul patrimoniului, arhitectură, arte vizuale și teatru. Cei interesați de acest post mai au nevoie și de un proiect de management de 40 de pagini pentru ocuparea funcției. Dosarele pot fi depuse până în 3 septembrie, la ora 12:00. Rezultatele selecției de dosare vor fi afișate în 8 septembrie, urmând ca în intervalul 14-27 septembrie să aibă loc prima etapă de analiză a proiectelor de management.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru