Se caută director la Casa de Cultură Timișoara

Dată

Se caută director la Casa de Cultură din Timișoara! Reprezentanții Primăriei Timișoara au pornit, luni, 9 August, concursul de proiecte de management. Candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, în domenii precum: studii culturale, limbă și literatură, limbi moderne aplicate, filosofie, istorie, studiul patrimoniului, arhitectură, arte vizuale și teatru. Cei interesați de acest post mai au nevoie și de un proiect de management de 40 de pagini pentru ocuparea funcției. Dosarele pot fi depuse până în 3 septembrie, la ora 12:00. Rezultatele selecției de dosare vor fi afișate în 8 septembrie, urmând ca în intervalul 14-27 septembrie să aibă loc prima etapă de analiză a proiectelor de management.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru