Școlile și grădinițele în scenariul verde

Dată

Toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Dolj funcţionează în scenariul verde, conform conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Sunt reluate astfel cursurile faţă în faţă în toate cele 217 de unităţi de învăţământ din Dolj. Decizia a fost luată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj după ce, în toate localitățile din județ, incidenţa infectării a scăzut sub 1 la mia de locuitori. Școlile vor rămâne în aceeași situație până la încheierea anului școlar. Vor fi păstrate în continuare aceleași măsuri de prevenție, respectiv: purtarea măştii în spaţiile închise, păstrarea distanţei fizice, dezinfectarea la pătrunderea și la ieşirea din spaţii şi în timpul cursurilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru