Școlile și grădinițele în scenariul verde

Dată

Toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Dolj funcţionează în scenariul verde, conform conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Sunt reluate astfel cursurile faţă în faţă în toate cele 217 de unităţi de învăţământ din Dolj. Decizia a fost luată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj după ce, în toate localitățile din județ, incidenţa infectării a scăzut sub 1 la mia de locuitori. Școlile vor rămâne în aceeași situație până la încheierea anului școlar. Vor fi păstrate în continuare aceleași măsuri de prevenție, respectiv: purtarea măştii în spaţiile închise, păstrarea distanţei fizice, dezinfectarea la pătrunderea și la ieşirea din spaţii şi în timpul cursurilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru