Școlile și grădinițele în scenariul verde

Dată

Toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Dolj funcţionează în scenariul verde, conform conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Sunt reluate astfel cursurile faţă în faţă în toate cele 217 de unităţi de învăţământ din Dolj. Decizia a fost luată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj după ce, în toate localitățile din județ, incidenţa infectării a scăzut sub 1 la mia de locuitori. Școlile vor rămâne în aceeași situație până la încheierea anului școlar. Vor fi păstrate în continuare aceleași măsuri de prevenție, respectiv: purtarea măştii în spaţiile închise, păstrarea distanţei fizice, dezinfectarea la pătrunderea și la ieşirea din spaţii şi în timpul cursurilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru