Școlile și grădinițele în scenariul verde

Dată

Toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Dolj funcţionează în scenariul verde, conform conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Sunt reluate astfel cursurile faţă în faţă în toate cele 217 de unităţi de învăţământ din Dolj. Decizia a fost luată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj după ce, în toate localitățile din județ, incidenţa infectării a scăzut sub 1 la mia de locuitori. Școlile vor rămâne în aceeași situație până la încheierea anului școlar. Vor fi păstrate în continuare aceleași măsuri de prevenție, respectiv: purtarea măştii în spaţiile închise, păstrarea distanţei fizice, dezinfectarea la pătrunderea și la ieşirea din spaţii şi în timpul cursurilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru