Școlile din Timiș fără autorizații

Dată

Peste 60 de grădinițe și școli din județul Timiș funcționează fără autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția de Sănătate Publică. Cele mai multe dintre acestea nu sunt racordate la apă sau nu au instalații sanitare adecvate. Tot în județ sunt și unități de învățământ care nu au toalete în interiorul clădirii. Instituțiile de învățământ nu dispun de fondurile necesare pentru rezolvarea problemelor, fiind nevoie de fonduri locale de la Primării pentru aceste investiții. Pentru a obține autorizație de la DSP Timiș, școlile trebuie să respecte normele Ordinului Ministerului Sănătății care face referire la amenajarea spațiilor sanitare, circuite în funcție de numărul de elevi și inclusiv amenajarea spațiilor de joacă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru