Școlile din Timiș fără autorizații

Dată

Peste 60 de grădinițe și școli din județul Timiș funcționează fără autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția de Sănătate Publică. Cele mai multe dintre acestea nu sunt racordate la apă sau nu au instalații sanitare adecvate. Tot în județ sunt și unități de învățământ care nu au toalete în interiorul clădirii. Instituțiile de învățământ nu dispun de fondurile necesare pentru rezolvarea problemelor, fiind nevoie de fonduri locale de la Primării pentru aceste investiții. Pentru a obține autorizație de la DSP Timiș, școlile trebuie să respecte normele Ordinului Ministerului Sănătății care face referire la amenajarea spațiilor sanitare, circuite în funcție de numărul de elevi și inclusiv amenajarea spațiilor de joacă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru