Școlile din Timiș fără autorizații

Dată

Peste 60 de grădinițe și școli din județul Timiș funcționează fără autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția de Sănătate Publică. Cele mai multe dintre acestea nu sunt racordate la apă sau nu au instalații sanitare adecvate. Tot în județ sunt și unități de învățământ care nu au toalete în interiorul clădirii. Instituțiile de învățământ nu dispun de fondurile necesare pentru rezolvarea problemelor, fiind nevoie de fonduri locale de la Primării pentru aceste investiții. Pentru a obține autorizație de la DSP Timiș, școlile trebuie să respecte normele Ordinului Ministerului Sănătății care face referire la amenajarea spațiilor sanitare, circuite în funcție de numărul de elevi și inclusiv amenajarea spațiilor de joacă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru