Școala „Traian” din Craiova renunță la catalogul fizic

Dată

Școala gimnazială ”Traian” din Craiova va trece la catalogul digital. Cadrele didactice au fost instruite pentru a folosi noul catalog, iar mediile primului semestru vor fi încheiate printr-un simplu click și vor ajunge rapid și pe aplicațiile din telefoanele părinților.
Se procedează la fel ca la catalogul fizic, notele se pun cu dată. La fel și absențele, care se vor motiva tot pe baza scutirii medicale, care va fi scanată și încărcată în aplicația catalogului. Și la lucrări se vor putea pune toate notele clasei pe o singură dată, pentru că aplicația permite acest lucru. Deocamdată, au fost comunicate codurile cadrelor didactice și urmează să fie comunicate și părinților. Mai mult, va exista și un format pe hârtie care se va arhiva și în cazul catalogului online.
Pentru catalogul online, unitatea școlară plătește lunar 1.300 lei. În acest proiect al digitalizării situației școlare a elevilor sunt incluse și alte două școli din Craiova, respectiv Colegiul Național ”Elena Cuza” și Școala gimnazială ”Mihai Viteazul”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru