Școală după-masa și în locații diferite, în Timiș

Dată

Școlile din Timiș vor începe cu ore după-masa și cu clase desfășurate în locații diferite în anul școlar 2021-2022, anunță Inspectorul Școlar al Județului Timiș. În această situație sunt Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” din Lovrin, unde vor avea loc ore și după-amiază și Școala Gimnazială Fârdea, unde clasele vor fi mutate în clădirea grădiniței. Și la Școala Gimnazială Satchinez se vor face ore după-amiază, iar în aceeași situație se află și Școala Gimnazială din Chișoda. Vor avea ore de după-masă și Liceul „Grigore Moisil” Timișoara, dar și școlile gimnaziale 19, 24, 27, 7 și 30. La grădinița cu program prelungit Dudeștii Vechi clasele pregătitoare vor învăța într-o clădire amenajată pentru afterschool, iar la grădinița cu program prelungit din Șag au fost alocate locuri într-un corp la Școala Gimnazială. Aceste modificări au apărut în urma lucrărilor care se desfășoară în aceste unități de învățământ, dar și pentru a putea fi asigurată distanțarea între elevi, având în vedere situația epidemiologică actuală. Inspectorul școlar general al Timișului, Marin Popescu, afirmă că în prezent se caută soluții alături pentru aceste probleme.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru