Școală după-masa și în locații diferite, în Timiș

Dată

Școlile din Timiș vor începe cu ore după-masa și cu clase desfășurate în locații diferite în anul școlar 2021-2022, anunță Inspectorul Școlar al Județului Timiș. În această situație sunt Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” din Lovrin, unde vor avea loc ore și după-amiază și Școala Gimnazială Fârdea, unde clasele vor fi mutate în clădirea grădiniței. Și la Școala Gimnazială Satchinez se vor face ore după-amiază, iar în aceeași situație se află și Școala Gimnazială din Chișoda. Vor avea ore de după-masă și Liceul „Grigore Moisil” Timișoara, dar și școlile gimnaziale 19, 24, 27, 7 și 30. La grădinița cu program prelungit Dudeștii Vechi clasele pregătitoare vor învăța într-o clădire amenajată pentru afterschool, iar la grădinița cu program prelungit din Șag au fost alocate locuri într-un corp la Școala Gimnazială. Aceste modificări au apărut în urma lucrărilor care se desfășoară în aceste unități de învățământ, dar și pentru a putea fi asigurată distanțarea între elevi, având în vedere situația epidemiologică actuală. Inspectorul școlar general al Timișului, Marin Popescu, afirmă că în prezent se caută soluții alături pentru aceste probleme.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru