Școală după-masa și în locații diferite, în Timiș

Dată

Școlile din Timiș vor începe cu ore după-masa și cu clase desfășurate în locații diferite în anul școlar 2021-2022, anunță Inspectorul Școlar al Județului Timiș. În această situație sunt Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” din Lovrin, unde vor avea loc ore și după-amiază și Școala Gimnazială Fârdea, unde clasele vor fi mutate în clădirea grădiniței. Și la Școala Gimnazială Satchinez se vor face ore după-amiază, iar în aceeași situație se află și Școala Gimnazială din Chișoda. Vor avea ore de după-masă și Liceul „Grigore Moisil” Timișoara, dar și școlile gimnaziale 19, 24, 27, 7 și 30. La grădinița cu program prelungit Dudeștii Vechi clasele pregătitoare vor învăța într-o clădire amenajată pentru afterschool, iar la grădinița cu program prelungit din Șag au fost alocate locuri într-un corp la Școala Gimnazială. Aceste modificări au apărut în urma lucrărilor care se desfășoară în aceste unități de învățământ, dar și pentru a putea fi asigurată distanțarea între elevi, având în vedere situația epidemiologică actuală. Inspectorul școlar general al Timișului, Marin Popescu, afirmă că în prezent se caută soluții alături pentru aceste probleme.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru