Scenarii de desfăşurare a activităţii în şcoli

Dată

Nivelul ratei de ocupare a locurilor destinate în spitale pacienţilor COVID-19 este cel luat în calcul pentru stabilirea scenariului de desfăşurare a activităţii în şcoli, săptămâna viitoare. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat că procentul la nivel naţional este de 22% şi în niciun judeţ nu s-a ajuns la o rată de 75% din paturi ocupate, astfel că elevii şi preşcolarii din toată ţara pot fi prezenţi în clase.
Vă reamintim, conform noilor reguli, se trece în online dacă într-un colectiv sunt confirmate 3 cazuri de COVID-19, în decurs de 7 zile.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru