Scenarii de desfăşurare a activităţii în şcoli

Dată

Nivelul ratei de ocupare a locurilor destinate în spitale pacienţilor COVID-19 este cel luat în calcul pentru stabilirea scenariului de desfăşurare a activităţii în şcoli, săptămâna viitoare. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat că procentul la nivel naţional este de 22% şi în niciun judeţ nu s-a ajuns la o rată de 75% din paturi ocupate, astfel că elevii şi preşcolarii din toată ţara pot fi prezenţi în clase.
Vă reamintim, conform noilor reguli, se trece în online dacă într-un colectiv sunt confirmate 3 cazuri de COVID-19, în decurs de 7 zile.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri