Reprezentanții teatrelor vor public

Dată

Managerii teatrelor din țară cer, printr-o scrisoare adresată autorităților, modificarea condițiilor de acces la evenimentele din aer liber. Aceștia solicită permisiunea ca la evenimente din aer liber să poată participa un public cât mai numeros și în spații care nu se află în administrarea respectivelor instituţii. Ei solicită ca numărul maxim de persoane să fie de 200, fără alte condiţionări. Scrisoarea deschisă este semnată de peste 40 de manageri de teatre din toată ţara.

sursă foto: tnb.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru