Reprezentanții teatrelor vor public

Dată

Managerii teatrelor din țară cer, printr-o scrisoare adresată autorităților, modificarea condițiilor de acces la evenimentele din aer liber. Aceștia solicită permisiunea ca la evenimente din aer liber să poată participa un public cât mai numeros și în spații care nu se află în administrarea respectivelor instituţii. Ei solicită ca numărul maxim de persoane să fie de 200, fără alte condiţionări. Scrisoarea deschisă este semnată de peste 40 de manageri de teatre din toată ţara.

sursă foto: tnb.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru