Regulile Evaluării Naționale

Dată

Mai sunt cinci zile până când elevii de clasa a VIII-a vor susţine prima probă scrisă din cadrul evaluării naţionale. În sălile de examen, elevii au voie cu creion, cu rigle, cu pix cu pastă culoare albastră. Candidaţii au voie să se prezinte în centrele de examen până la ora 8.00. La ora 9 va începe examenul şi nu vor mai avea accesul în unitatea de învăţământ, care vor fi centre de examen. În toate unităţile şcolare va fi asigurată asistenţa medicală. În faţa centrelor de examen vor fi şi agenți de poliţie şi jandarmerie în intervalul orar 7.30- 9.00. Ca noutate, elevii vor avea 15 minute înainte de a primi broşura pentru a-şi completa datele. În 22 și 25 iunie se vor desfăşura probele scrise ale evaluării naţionale, la limba şi literatura română şi la matematică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru