Regulile Evaluării Naționale

Dată

Mai sunt cinci zile până când elevii de clasa a VIII-a vor susţine prima probă scrisă din cadrul evaluării naţionale. În sălile de examen, elevii au voie cu creion, cu rigle, cu pix cu pastă culoare albastră. Candidaţii au voie să se prezinte în centrele de examen până la ora 8.00. La ora 9 va începe examenul şi nu vor mai avea accesul în unitatea de învăţământ, care vor fi centre de examen. În toate unităţile şcolare va fi asigurată asistenţa medicală. În faţa centrelor de examen vor fi şi agenți de poliţie şi jandarmerie în intervalul orar 7.30- 9.00. Ca noutate, elevii vor avea 15 minute înainte de a primi broşura pentru a-şi completa datele. În 22 și 25 iunie se vor desfăşura probele scrise ale evaluării naţionale, la limba şi literatura română şi la matematică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru