Regulile Evaluării Naționale

Dată

Mai sunt cinci zile până când elevii de clasa a VIII-a vor susţine prima probă scrisă din cadrul evaluării naţionale. În sălile de examen, elevii au voie cu creion, cu rigle, cu pix cu pastă culoare albastră. Candidaţii au voie să se prezinte în centrele de examen până la ora 8.00. La ora 9 va începe examenul şi nu vor mai avea accesul în unitatea de învăţământ, care vor fi centre de examen. În toate unităţile şcolare va fi asigurată asistenţa medicală. În faţa centrelor de examen vor fi şi agenți de poliţie şi jandarmerie în intervalul orar 7.30- 9.00. Ca noutate, elevii vor avea 15 minute înainte de a primi broşura pentru a-şi completa datele. În 22 și 25 iunie se vor desfăşura probele scrise ale evaluării naţionale, la limba şi literatura română şi la matematică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru