Reguli sanitare impuse și Afterschool-urilor

Dată

Unitățile de învățământ de tip afterschool vor funcționa după regulile sanitare impuse școlilor și grădinițelor, prevăzute în ordinul comun Sănătate – Muncă – Educație, a anunțat Ministrul interimar al Educației, Sorin Cîmpeanu.
Până acum, afterschool-urile funcționau în afara unităților de învățământ și nu erau reglementate de Ministerul Educației, astfel că măsurile speciale de protecție nu erau aplicate.
Precizările au fost făcute în condițiile în care ministrul a propus ca activitățile din școli să se desfășoare în format fizic, în localitățile în care incidența este sub 3 la mia de locuitori, chiar dacă pragul de vaccinare al personalului din unitățile de învățământ nu este de 60%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru