Reguli sanitare impuse și Afterschool-urilor

Dată

Unitățile de învățământ de tip afterschool vor funcționa după regulile sanitare impuse școlilor și grădinițelor, prevăzute în ordinul comun Sănătate – Muncă – Educație, a anunțat Ministrul interimar al Educației, Sorin Cîmpeanu.
Până acum, afterschool-urile funcționau în afara unităților de învățământ și nu erau reglementate de Ministerul Educației, astfel că măsurile speciale de protecție nu erau aplicate.
Precizările au fost făcute în condițiile în care ministrul a propus ca activitățile din școli să se desfășoare în format fizic, în localitățile în care incidența este sub 3 la mia de locuitori, chiar dacă pragul de vaccinare al personalului din unitățile de învățământ nu este de 60%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru