Recuperarea materiei

Dată

Aproape 4.500 elevi din Timiș participă la ore pentru recuperarea materiei, după perioada în care școala s-a desfășurat online. Programul se desfășoară până în 31 august, însă va continua și în viitorul an școlar. Inspectorul școlar spune că interesul crescut se datorează atitudinii pozitive pe care părinții o au pentru aceste ore, chiar dacă la început lucrurile nu au fost la fel. Orele de recuperare au loc, în special, în mediul rural. Matematica și limba română sunt principalele discipline la care se recuperează intens. La aceste programe se pot înscrie, lunar, elevi din ciclul primar și gimnazial. Se formează grupe de 12 elevi într-o școală. Activitățile de recuperare a materiei sunt organizate în unitățile de învățământ cu prezență fizică în clasă. Un elev face 20 de ore pe lună, cu program stabilit de profesori, elevi și părinți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Noi condiții de călătorie în Germania

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania.

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

QubArena

Fotografia și natura umană – QubArena

Arta și natura umană stau la baza expoziției „Stereotip”, concepută de artiștii vizuali Oscar Iustin și Alice Miracole, găzduită de Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, de joi, 5 august , de la ora 18:30, până în data de 19 august.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru