Recuperarea materiei

Dată

Aproape 4.500 elevi din Timiș participă la ore pentru recuperarea materiei, după perioada în care școala s-a desfășurat online. Programul se desfășoară până în 31 august, însă va continua și în viitorul an școlar. Inspectorul școlar spune că interesul crescut se datorează atitudinii pozitive pe care părinții o au pentru aceste ore, chiar dacă la început lucrurile nu au fost la fel. Orele de recuperare au loc, în special, în mediul rural. Matematica și limba română sunt principalele discipline la care se recuperează intens. La aceste programe se pot înscrie, lunar, elevi din ciclul primar și gimnazial. Se formează grupe de 12 elevi într-o școală. Activitățile de recuperare a materiei sunt organizate în unitățile de învățământ cu prezență fizică în clasă. Un elev face 20 de ore pe lună, cu program stabilit de profesori, elevi și părinți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru