Provocare pentru elevii pasionați de programare

Dată

Studenții și elevii pasionați de programare sunt provocați să dezvolte un o aplicație web pe tema implicării tinerilor în comunitate.
Provocarea constă în dezvoltarea unui joc online care să îi convingă pe tineri de ce este important să se implice activ în comunitate sau să le crească gradul de cunoaștere cu privire la lucrurile pe care cetățenii le pot face, precum și la rolul participării civice.
Persoanele interesate se pot înscrie până în 30 noiembrie completând formularul de pe site.
Evenimentul va avea loc în București, în data de 11 decembrie 2021, pe durata a 12 ore (09:00-21:00).

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru