Promovabilitate scăzută la titularizare

Dată

Mai puțin de jumătate dintre cadrele didactice care au susținut proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea posturilor din învățământul preuniversitar au obținut note peste șapte, mai exact aproape 45%, potrivit rezultatelor de dinainte de contestații. Este cea mai mică rată de promovare a Examenului de titularizare din ultimii cinci ani. Proporția notelor între 5 și 7 este de circa 35 de procente, în creștere față de anul trecut. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată , adică titularizare, candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinate, adică suplinire, minimum nota 5.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru