Profesorii și elevii vulnerabili, în online

Dată

Profesorii care au vulnerabilități certificate medical de către Medicina Muncii vor putea continua să predea online, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii vulnerabili din punct de vedere medical vor avea acces la educația online iar scenariile epidemiologice vor rămâne în vigoare, a mai anunțat acesta. De asemenea, părinții și aparținătorii care au boli cronice și atestate oficial ar putea să aibă, în continuare, posibilitatea de a solicita educație în mediul online pentru copii. Condiția este ca aceste afecțiuni să fie certificate medical. Ministrul Sănătății va întocmi o listă cu afecțiuni care se constituie vulnerabilități ce recomandă evitarea intrării în colectivitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru