Profesorii și elevii vulnerabili, în online

Dată

Profesorii care au vulnerabilități certificate medical de către Medicina Muncii vor putea continua să predea online, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii vulnerabili din punct de vedere medical vor avea acces la educația online iar scenariile epidemiologice vor rămâne în vigoare, a mai anunțat acesta. De asemenea, părinții și aparținătorii care au boli cronice și atestate oficial ar putea să aibă, în continuare, posibilitatea de a solicita educație în mediul online pentru copii. Condiția este ca aceste afecțiuni să fie certificate medical. Ministrul Sănătății va întocmi o listă cu afecțiuni care se constituie vulnerabilități ce recomandă evitarea intrării în colectivitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru