Profesorii și elevii vulnerabili, în online

Dată

Profesorii care au vulnerabilități certificate medical de către Medicina Muncii vor putea continua să predea online, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii vulnerabili din punct de vedere medical vor avea acces la educația online iar scenariile epidemiologice vor rămâne în vigoare, a mai anunțat acesta. De asemenea, părinții și aparținătorii care au boli cronice și atestate oficial ar putea să aibă, în continuare, posibilitatea de a solicita educație în mediul online pentru copii. Condiția este ca aceste afecțiuni să fie certificate medical. Ministrul Sănătății va întocmi o listă cu afecțiuni care se constituie vulnerabilități ce recomandă evitarea intrării în colectivitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru