Profesorii și elevii vulnerabili, în online

Dată

Profesorii care au vulnerabilități certificate medical de către Medicina Muncii vor putea continua să predea online, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii vulnerabili din punct de vedere medical vor avea acces la educația online iar scenariile epidemiologice vor rămâne în vigoare, a mai anunțat acesta. De asemenea, părinții și aparținătorii care au boli cronice și atestate oficial ar putea să aibă, în continuare, posibilitatea de a solicita educație în mediul online pentru copii. Condiția este ca aceste afecțiuni să fie certificate medical. Ministrul Sănătății va întocmi o listă cu afecțiuni care se constituie vulnerabilități ce recomandă evitarea intrării în colectivitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru