Profesori timișoreni înscriși la „Creatori de Educație”

Dată

Opt profesori timișoreni s-au înscris în competiția „Creatori de educație” cu proiecte atât în mediul online, cât și offline. În cadrul competiției s-au putut înscrie doar profesori din învățământul primar și gimnazial din toată țara. La etapa națională din anul 2021 vor fi acordate premii pentru 50 de exemple de bune practici în educație, din care 20 de premii pentru nivelul primar și 30 la nivel gimnazial. Scopul concursului este prevenirea fenomenului de părăsire timpurie a școlii. Între 9 iulie – 13 august se desfășoară evaluarea tehnică a propunerilor validate. Oricine își dorește, poate vota proiectul preferat în mediul online până în 31 iulie. „Creatori de Educație” se desfășoară începând din 2019 și va avea loc până în 2022.

sursă foto: www.cred.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru