Profesori timișoreni înscriși la „Creatori de Educație”

Dată

Opt profesori timișoreni s-au înscris în competiția „Creatori de educație” cu proiecte atât în mediul online, cât și offline. În cadrul competiției s-au putut înscrie doar profesori din învățământul primar și gimnazial din toată țara. La etapa națională din anul 2021 vor fi acordate premii pentru 50 de exemple de bune practici în educație, din care 20 de premii pentru nivelul primar și 30 la nivel gimnazial. Scopul concursului este prevenirea fenomenului de părăsire timpurie a școlii. Între 9 iulie – 13 august se desfășoară evaluarea tehnică a propunerilor validate. Oricine își dorește, poate vota proiectul preferat în mediul online până în 31 iulie. „Creatori de Educație” se desfășoară începând din 2019 și va avea loc până în 2022.

sursă foto: www.cred.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru