Probe scrise pentru viitorii directori

Dată

Candidații la funcțiile de directori vor susține în 15 octombrie evaluarea scrisă a concursului pentru directori, iar pentru cei confirmați cu Covid-19 se va organiza o sesiune specială, în 28 octombrie. Persoanele infectate trebuie să transmită comisiei județene decizia de carantinare prin care să demonstreze că nu pot participa.
La proba scrisă, aproximativ 60% dintre cerințe vor viza capacitățile cognitive și de leadership, 20% competențele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru