Probe scrise pentru viitorii directori

Dată

Candidații la funcțiile de directori vor susține în 15 octombrie evaluarea scrisă a concursului pentru directori, iar pentru cei confirmați cu Covid-19 se va organiza o sesiune specială, în 28 octombrie. Persoanele infectate trebuie să transmită comisiei județene decizia de carantinare prin care să demonstreze că nu pot participa.
La proba scrisă, aproximativ 60% dintre cerințe vor viza capacitățile cognitive și de leadership, 20% competențele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru