Primele rezultate ale concursului de titularizare

Dată

Primele rezultate ale concursului de titularizare în învăţământul preuniversitar se afişează astăzi, 27 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. La proba scrisă, desfăşurată săptămâna trecută, s-au înscris peste 34.000 de candidaţi, fiind disponibile peste 4.800 posturi didactice pe perioadă nedeterminată. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau se transmit prin mijloace electronice până la ora 21:00 și mâine, 28 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează în 3 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată minimum nota 5. Mai mult, proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 17 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Avertizare meteorologică de vreme instabilă, Drumul expres Arad – Oradea mai aproape de realitate, Clasele cu prea puțini elevi, desființate în județul Dolj, O secție de la fostul Spital Municipal redevine secție COVID, Artiști internaționali și evenimente de excepție la Bienala Art Encounters, Atestatele de administratori condominii eliberate.

Evenimente

Artiști internaționali și evenimente de excepție la Bienala Art Encounters

Organizatorii au pegătit pentru cei care participă la cea de a parta ediție a Bienalei Art Encounters, tururi ghidate de artiști, activități pentru copii, ateliere, chiar și un picnic.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Ghișeul.ro, platforma unde se va putea plăti taxa pentru numerele de înmatriculare

Începând cu data de 16 septembrie, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor transmite că prin platforma Ghișeul.ro se vor putea efectua mai multe plăți necesare pentru serviciile instituției.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Concurs la Penitenciarul Arad

nitenciarul Arad organizează concurs pentru ocuparea a 23 posturi vacante de polițist de penitenciare în cadrul sectorului operativ.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru