Prezență scăzută la examenul de titularizare

Dată

Doar 902 dintre dintre cei 1.227de profesori înscriși în județul Timiș la examenul de titularizare s-au prezentat la acesta. O parte din ei au lipsit pur și simplu, alții din motive medicale, iar alții din motive personale. Examenul a fost susținut în 21 iulie, la 63 de discipline. În județul Timiș, pentru anul școlar 2021-2022, sunt disponibile 3.331 de posturi, din care doar 167 cu normă întreagă. 135 dintre acestea sunt în mediul urban și 32, în rural. Rezultatele la examenul de titularizare vor fi afișate în 27 iulie, iar cele finale la proba scrisă se vor publica în 3 august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru