Prezență scăzută la examenul de titularizare

Dată

Doar 902 dintre dintre cei 1.227de profesori înscriși în județul Timiș la examenul de titularizare s-au prezentat la acesta. O parte din ei au lipsit pur și simplu, alții din motive medicale, iar alții din motive personale. Examenul a fost susținut în 21 iulie, la 63 de discipline. În județul Timiș, pentru anul școlar 2021-2022, sunt disponibile 3.331 de posturi, din care doar 167 cu normă întreagă. 135 dintre acestea sunt în mediul urban și 32, în rural. Rezultatele la examenul de titularizare vor fi afișate în 27 iulie, iar cele finale la proba scrisă se vor publica în 3 august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru