Premiere la Teatrul Național “Marin Sorescu”

Dată

Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova va deschide stagiunea estivală în 18 august, cu cea mai recentă premieră a anului, comedia „Face to face” de Peter Quilter, regia Adrian Andone. Stagiunea se va desfășura până în 12 septembrie, interval în care sunt programate 14 reprezentații în aer liber, în Grădina teatrului și 2 reprezentații ale spectacolului „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman, regia Radu Afrim, în sala „Amza Pellea” în zilele de 21 și 22 august, de la ora 19:00.
Spectacolele în aer liber vor începe la ora 21:00, în grădina situată între Teatrul Național „Marin Sorescu” și Universitatea din Craiova.
Spectatorii, care dețin bilete la spectacolele anulate, în stagiunea trecută, sunt așteptați la Agenția teatrală, pentru a le schimba cu bilete la spectacolele programate. Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau online pe site-ul ebilet.tncms.ro. Prețul biletelor este de 45 lei la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online. Elevii, studenții și seniorii beneficiază de reducere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru