Premiere la Teatrul Național “Marin Sorescu”

Dată

Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova va deschide stagiunea estivală în 18 august, cu cea mai recentă premieră a anului, comedia „Face to face” de Peter Quilter, regia Adrian Andone. Stagiunea se va desfășura până în 12 septembrie, interval în care sunt programate 14 reprezentații în aer liber, în Grădina teatrului și 2 reprezentații ale spectacolului „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman, regia Radu Afrim, în sala „Amza Pellea” în zilele de 21 și 22 august, de la ora 19:00.
Spectacolele în aer liber vor începe la ora 21:00, în grădina situată între Teatrul Național „Marin Sorescu” și Universitatea din Craiova.
Spectatorii, care dețin bilete la spectacolele anulate, în stagiunea trecută, sunt așteptați la Agenția teatrală, pentru a le schimba cu bilete la spectacolele programate. Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau online pe site-ul ebilet.tncms.ro. Prețul biletelor este de 45 lei la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online. Elevii, studenții și seniorii beneficiază de reducere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce nu știm despre Decembrie `89? – QubArena

Vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00, cu cercetătorul Prof. Univ. Dr. Miodrag Milin și Prof. Dr. Adrian Kali.

Actualitate

Bujorul „floarea națională a României” – MozaiQub

Bujorul este declarat „floare naţională a României”, conform unui act normativ adoptat de Camera Deputaților.

Actualitate

Luna securității cibernetice – VOX

Octombrie este luna securității cibernetice, de 10 ani, la nivelul Uniunii Europene.

Actualitate

Îngrijirea corectă a pielii feței – MozaiQub

Ca să înțelegem tehnicile de ingrijire a pielii trebuie să cunoaștem structura și mecanismul de funcționare a acesteia.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru