Premiere la Teatrul Național “Marin Sorescu”

Dată

Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova va deschide stagiunea estivală în 18 august, cu cea mai recentă premieră a anului, comedia „Face to face” de Peter Quilter, regia Adrian Andone. Stagiunea se va desfășura până în 12 septembrie, interval în care sunt programate 14 reprezentații în aer liber, în Grădina teatrului și 2 reprezentații ale spectacolului „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman, regia Radu Afrim, în sala „Amza Pellea” în zilele de 21 și 22 august, de la ora 19:00.
Spectacolele în aer liber vor începe la ora 21:00, în grădina situată între Teatrul Național „Marin Sorescu” și Universitatea din Craiova.
Spectatorii, care dețin bilete la spectacolele anulate, în stagiunea trecută, sunt așteptați la Agenția teatrală, pentru a le schimba cu bilete la spectacolele programate. Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau online pe site-ul ebilet.tncms.ro. Prețul biletelor este de 45 lei la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online. Elevii, studenții și seniorii beneficiază de reducere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Actualitate

Greva în educație, continuă – MozaiQub

Este a patra zi de grevă în educație, profesorii ies în continuare în stradă.
S-au încheiat negocierile guvernanţilor cu profesorii.

Actualitate

Ce este medicina internă și când apelăm la medicul internist? – Rețeta Compensată

Medicina internă este specialitatea medicală care privește organismul ca pe un tot unitar și care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul nechirurgical al majorității bolilor de care suferă adulții -plămâni, inimă, stomac, ficat, intestin, sistem urogenital şi multe altele

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru