Premieră la Teatrul Național Craiova – Știrile Qub

Dată

Premiera spectacolului „Ultimul dans al libelulei”, după Cornel Mihai Ungureanu, are loc miercuri, 19 mai la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. A doua reprezentație a piesei este programată joi, 20 mai, de la ora 19:00. Spectacolul se joacă în Sala „Amza Pellea” a teatrului. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Iulia Lazăr, Alina Mangra, Tamara Popescu, Dragos Măceşanu, Marian Politic, Cătălin Mihai Miculeasa şi Mihai Viţă. „Ultimul dans al libelulei” scris în 2012, este un text premiat la Festivalul Comediei Românești de la București. Biletele costă între 25 şi 45 de lei şi pot fi cumpărate online sau de la agenţia teatrului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru