Premieră la Teatrul Național Craiova – Știrile Qub

Dată

Premiera spectacolului „Ultimul dans al libelulei”, după Cornel Mihai Ungureanu, are loc miercuri, 19 mai la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. A doua reprezentație a piesei este programată joi, 20 mai, de la ora 19:00. Spectacolul se joacă în Sala „Amza Pellea” a teatrului. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Iulia Lazăr, Alina Mangra, Tamara Popescu, Dragos Măceşanu, Marian Politic, Cătălin Mihai Miculeasa şi Mihai Viţă. „Ultimul dans al libelulei” scris în 2012, este un text premiat la Festivalul Comediei Românești de la București. Biletele costă între 25 şi 45 de lei şi pot fi cumpărate online sau de la agenţia teatrului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru