Premieră la Teatrul Maghiar

Dată

La Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara, o nouă premieră așteaptă întâlnirea cu publicului. Este vorba de musicalul „NOUĂ” scris de Arthur Kopit și Maury Yesto, în varianta concepută de regizorul Györfi Csaba. Premiera va avea loc în 16 mai, la ora 18:00, în grădina de vară a fostului cinematograf Arta, cu respectarea normelor legale în vigoare cu privire la numărul de persoane care au acces în grădina de vară. Spectatorii sunt invitați să achiziționezei biletele de la caseria teatrului sau online pe site-ul afișat biletmaster.ro. Biletele rezervate trebuie ridicate cu cel puțin 48 de ore înainte de reprezentație, de la caseria teatrului. În cazul în care biletele nu vor fi ridicate până la data menţionată mai sus, locurile vor fi redistribuite.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru