Predare online și în scenariul verde

Dată

Predarea online continuă la Timișoara, deși este scenariul verde. 178 de profesori din județ, dintre care 140 din Timișoara, încă predau în sistem online. Inspectoratul Școlar vrea să verifice documentele profesorilor, pentru a vedea dacă ele sunt eliberate de medici curanți sau de cei de la Medicina Muncii. Soluția inspectoratului este de a aduce alți profesori, plătiți cu ora. În total, 52 de școli din Timiș mai desfășoară ore online, deși în majoritatea cazurilor este scenariu verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru