Predare online și în scenariul verde

Dată

Predarea online continuă la Timișoara, deși este scenariul verde. 178 de profesori din județ, dintre care 140 din Timișoara, încă predau în sistem online. Inspectoratul Școlar vrea să verifice documentele profesorilor, pentru a vedea dacă ele sunt eliberate de medici curanți sau de cei de la Medicina Muncii. Soluția inspectoratului este de a aduce alți profesori, plătiți cu ora. În total, 52 de școli din Timiș mai desfășoară ore online, deși în majoritatea cazurilor este scenariu verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru