„Politehnica prin ochii mei”, premii de 10.000 de lei

Dată

În cadrul celei de-a II-a ediții a concursului „Politehnica prin ochii mei!”, cu premii totale în valoare de 10.000 de lei, Universitatea Politehnica Timișoara adresează o nouă provocare. Concursul se adresează elevilor, studenților, absolvenților, dar și cadrelor didactice. Competiția se desfășoară pe două secțiuni, pictură și fotografie, încurajându-se o viziune creativă asupra Politehnicii, la fel ca în ediția anterioară.
Pentru secțiunea pictură, dedicată elevilor și studenților, lucrările trebuie transmise personal, fie prin poștă către Biblioteca UPT, împreună cu formularul de înscriere. Secțiunea fotografie se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților Politehnicii. Se pot trimite online 3 fotografii, împreună cu formularul de înscriere.
Pentru ambele secțiuni, termenul limită de transmitere a lucrărilor este 10 noiembrie.
Lucrările vor fi evaluate de câte un juriu de specialitate pentru fiecare secțiune. După jurizare, se vor acorda premii și mențiuni în valoare totală de 10.000 de lei, în cazul secțiunii de fotografie existând și premii de popularitate, în baza voturilor online, pe pagina de Facebook, unde vor fi postate toate lucrările transmise.
Rezultatele finale se vor anunța în data de 15 noiembrie 2021, iar în 20 noiembrie 2021 va avea loc Gala de premiere, ocazie cu care va fi organizată și o expoziție ce va reuni toate lucrările transmise.
Regulamentul concursului și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Universității: www.upt.ro.

sursă foto: www.upt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru