„Politehnica prin ochii mei”, premii de 10.000 de lei

Dată

În cadrul celei de-a II-a ediții a concursului „Politehnica prin ochii mei!”, cu premii totale în valoare de 10.000 de lei, Universitatea Politehnica Timișoara adresează o nouă provocare. Concursul se adresează elevilor, studenților, absolvenților, dar și cadrelor didactice. Competiția se desfășoară pe două secțiuni, pictură și fotografie, încurajându-se o viziune creativă asupra Politehnicii, la fel ca în ediția anterioară.
Pentru secțiunea pictură, dedicată elevilor și studenților, lucrările trebuie transmise personal, fie prin poștă către Biblioteca UPT, împreună cu formularul de înscriere. Secțiunea fotografie se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților Politehnicii. Se pot trimite online 3 fotografii, împreună cu formularul de înscriere.
Pentru ambele secțiuni, termenul limită de transmitere a lucrărilor este 10 noiembrie.
Lucrările vor fi evaluate de câte un juriu de specialitate pentru fiecare secțiune. După jurizare, se vor acorda premii și mențiuni în valoare totală de 10.000 de lei, în cazul secțiunii de fotografie existând și premii de popularitate, în baza voturilor online, pe pagina de Facebook, unde vor fi postate toate lucrările transmise.
Rezultatele finale se vor anunța în data de 15 noiembrie 2021, iar în 20 noiembrie 2021 va avea loc Gala de premiere, ocazie cu care va fi organizată și o expoziție ce va reuni toate lucrările transmise.
Regulamentul concursului și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Universității: www.upt.ro.

sursă foto: www.upt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru