„Politehnica prin ochii mei”, premii de 10.000 de lei

Dată

În cadrul celei de-a II-a ediții a concursului „Politehnica prin ochii mei!”, cu premii totale în valoare de 10.000 de lei, Universitatea Politehnica Timișoara adresează o nouă provocare. Concursul se adresează elevilor, studenților, absolvenților, dar și cadrelor didactice. Competiția se desfășoară pe două secțiuni, pictură și fotografie, încurajându-se o viziune creativă asupra Politehnicii, la fel ca în ediția anterioară.
Pentru secțiunea pictură, dedicată elevilor și studenților, lucrările trebuie transmise personal, fie prin poștă către Biblioteca UPT, împreună cu formularul de înscriere. Secțiunea fotografie se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților Politehnicii. Se pot trimite online 3 fotografii, împreună cu formularul de înscriere.
Pentru ambele secțiuni, termenul limită de transmitere a lucrărilor este 10 noiembrie.
Lucrările vor fi evaluate de câte un juriu de specialitate pentru fiecare secțiune. După jurizare, se vor acorda premii și mențiuni în valoare totală de 10.000 de lei, în cazul secțiunii de fotografie existând și premii de popularitate, în baza voturilor online, pe pagina de Facebook, unde vor fi postate toate lucrările transmise.
Rezultatele finale se vor anunța în data de 15 noiembrie 2021, iar în 20 noiembrie 2021 va avea loc Gala de premiere, ocazie cu care va fi organizată și o expoziție ce va reuni toate lucrările transmise.
Regulamentul concursului și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Universității: www.upt.ro.

sursă foto: www.upt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru