„Politehnica prin ochii mei”, premii de 10.000 de lei

Dată

În cadrul celei de-a II-a ediții a concursului „Politehnica prin ochii mei!”, cu premii totale în valoare de 10.000 de lei, Universitatea Politehnica Timișoara adresează o nouă provocare. Concursul se adresează elevilor, studenților, absolvenților, dar și cadrelor didactice. Competiția se desfășoară pe două secțiuni, pictură și fotografie, încurajându-se o viziune creativă asupra Politehnicii, la fel ca în ediția anterioară.
Pentru secțiunea pictură, dedicată elevilor și studenților, lucrările trebuie transmise personal, fie prin poștă către Biblioteca UPT, împreună cu formularul de înscriere. Secțiunea fotografie se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților Politehnicii. Se pot trimite online 3 fotografii, împreună cu formularul de înscriere.
Pentru ambele secțiuni, termenul limită de transmitere a lucrărilor este 10 noiembrie.
Lucrările vor fi evaluate de câte un juriu de specialitate pentru fiecare secțiune. După jurizare, se vor acorda premii și mențiuni în valoare totală de 10.000 de lei, în cazul secțiunii de fotografie existând și premii de popularitate, în baza voturilor online, pe pagina de Facebook, unde vor fi postate toate lucrările transmise.
Rezultatele finale se vor anunța în data de 15 noiembrie 2021, iar în 20 noiembrie 2021 va avea loc Gala de premiere, ocazie cu care va fi organizată și o expoziție ce va reuni toate lucrările transmise.
Regulamentul concursului și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Universității: www.upt.ro.

sursă foto: www.upt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru