Platformă pentru admitere la liceu – Știrile Qub

Dată

Teste de personalitate și calcularea șansei de admitere la liceul preferat au fost puse la dispoziție online pentru elevii claselor a VIII-a. Platforma a fost realizată în cadrul evenimentului “Târgul Liceelor” din acest an și a fost întocmită de patru elevi din județul Timiș. Aceștia au introdus și un algoritm care calculează șansele de admitere la specializările dorite. Până la finalul lunii iunie se vor organiza sesiuni online cu psihologi pentru consiliere în carieră în cadrul târgului liceelor online.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru