Peste 12.000 bursieri în Craiova

Dată

Peste 12.000 elevi din Craiova vor primi bursă în primul semestru al acestui an şcolar. O parte dintre scoliile din Craiova au dat banii elevilor, altele se pregătesc să facă plățile în zilele următoare. Potrivit directorilor de şcoli, banii primiţi pentru burse ajung pentru a face plata pe septembrie şi parţial pe octombrie, urmând ca în 2022 să fie aprobate și cele pentru semestrul Ial doilea. Anul trecut, în Craiova, au fost acordate peste 1.700 burse de merit burse de merit, în jur de 1.900 burse de studiu și aproximativ 4.000 burse sociale. În acest an şcolar, numărul elevilor bursieri a crescut considerabil mai ales la bursele de merit, unde sunt peste 10.000 beneficiari.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru