Părinții sociali, la mare căutare

Dată

Statul român angajează părinţi sociali. Este o profesie mai puţin cunoscută la noi, dar necesară acum, când marile centre de plasament se desfiinţează şi sunt înlocuite de case de tip familial. Mama şi tatăl social vor locui împreună cu opt copii şi au misiunea să le ofere o viaţă cât mai armonioasă, dar şi cu responsabilităţi fireşti fiecărei vârste. Doritorii trebuie să aibă cel puţin opt clase, un bun echilibru psihic şi să nu fi avut vreodată probleme cu legea. Salariul brut al părinţilor sociali este cuprins între 2.600 şi 3.000 lei, la care se adăugă o indemnizaţie de hrană de peste 300 lei lunar, iar locuinţa este asigurată de stat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru