Părinții sociali, la mare căutare

Dată

Statul român angajează părinţi sociali. Este o profesie mai puţin cunoscută la noi, dar necesară acum, când marile centre de plasament se desfiinţează şi sunt înlocuite de case de tip familial. Mama şi tatăl social vor locui împreună cu opt copii şi au misiunea să le ofere o viaţă cât mai armonioasă, dar şi cu responsabilităţi fireşti fiecărei vârste. Doritorii trebuie să aibă cel puţin opt clase, un bun echilibru psihic şi să nu fi avut vreodată probleme cu legea. Salariul brut al părinţilor sociali este cuprins între 2.600 şi 3.000 lei, la care se adăugă o indemnizaţie de hrană de peste 300 lei lunar, iar locuinţa este asigurată de stat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru