Oferta educațională, online

Dată

Liceele din județul Hunedoara își prezintă oferta educațională. Până în 26 mai are loc „Târgul ofertelor educaționale”. Din cauza pandemiei de coronavirus, acțiunea se va desfășura doar în mediul online. Elevii au posibilitatea să cunoască nu doar propunerea referitoare la oferta educațională pentru anul școlar 2021-2022 a colegiilor și liceelor hunedorene, dotările de care dispun unitățile de învățământ cu nivel liceal și profesional, performanțele prin care acestea se diferențiază, ci să se întâlnească într-o dezbatere inedită cu alți elevi, cu foști absolvenți și cu cadrele didactice ale unităților de învățământ participante. Linkul de acces va fi transmis prin intermediul unităților școlare din județ. Absolvenții de gimnaziu și părinții lor sunt așteptați să se conecteze pentru a putea evalua oferta propusă de liceele și colegiile din tot județul.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru