Oferta educațională, online

Dată

Liceele din județul Hunedoara își prezintă oferta educațională. Până în 26 mai are loc „Târgul ofertelor educaționale”. Din cauza pandemiei de coronavirus, acțiunea se va desfășura doar în mediul online. Elevii au posibilitatea să cunoască nu doar propunerea referitoare la oferta educațională pentru anul școlar 2021-2022 a colegiilor și liceelor hunedorene, dotările de care dispun unitățile de învățământ cu nivel liceal și profesional, performanțele prin care acestea se diferențiază, ci să se întâlnească într-o dezbatere inedită cu alți elevi, cu foști absolvenți și cu cadrele didactice ale unităților de învățământ participante. Linkul de acces va fi transmis prin intermediul unităților școlare din județ. Absolvenții de gimnaziu și părinții lor sunt așteptați să se conecteze pentru a putea evalua oferta propusă de liceele și colegiile din tot județul.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru