Oferta educațională, online

Dată

Liceele din județul Hunedoara își prezintă oferta educațională. Până în 26 mai are loc „Târgul ofertelor educaționale”. Din cauza pandemiei de coronavirus, acțiunea se va desfășura doar în mediul online. Elevii au posibilitatea să cunoască nu doar propunerea referitoare la oferta educațională pentru anul școlar 2021-2022 a colegiilor și liceelor hunedorene, dotările de care dispun unitățile de învățământ cu nivel liceal și profesional, performanțele prin care acestea se diferențiază, ci să se întâlnească într-o dezbatere inedită cu alți elevi, cu foști absolvenți și cu cadrele didactice ale unităților de învățământ participante. Linkul de acces va fi transmis prin intermediul unităților școlare din județ. Absolvenții de gimnaziu și părinții lor sunt așteptați să se conecteze pentru a putea evalua oferta propusă de liceele și colegiile din tot județul.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie.

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Cultură & Culte & Educație

Ziua internațională pentru accesul universal la educație

Ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie este celebrată anual la 28 septembrie pentru a marca importanţa unei guvernări deschise, transparente şi responsabile.

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru