O nouă stagiune la Teatrul de Artă Deva

Dată

Stagiunea 2021-2022 din cadrul Teatrului de Artă Deva debutează cu spectacolul „Duelul Pianiștilor” joi, 16 septembrie, de la ora 19:00. Teatrul din Deva anunță opt premiere și multe alte spectacole de care devenii se pot bucura în această toamnă. „Duelul pianiștilor” este realizat în regia lui Alexandru Grecu, directorul Teatrului Național „Satiricus I. L. Caragiale”. Piesa din care este inspirat spectacolul a fost scrisă de Mirel Taloș la sugestia lui Alexandru Grecu, după romanul intitulat „Duelul”. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar pentru pensionari, elevi și studenți este de 15 lei. Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

sursă foto: servusspres.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru