O nouă stagiune la Teatrul de Artă Deva

Dată

Stagiunea 2021-2022 din cadrul Teatrului de Artă Deva debutează cu spectacolul „Duelul Pianiștilor” joi, 16 septembrie, de la ora 19:00. Teatrul din Deva anunță opt premiere și multe alte spectacole de care devenii se pot bucura în această toamnă. „Duelul pianiștilor” este realizat în regia lui Alexandru Grecu, directorul Teatrului Național „Satiricus I. L. Caragiale”. Piesa din care este inspirat spectacolul a fost scrisă de Mirel Taloș la sugestia lui Alexandru Grecu, după romanul intitulat „Duelul”. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar pentru pensionari, elevi și studenți este de 15 lei. Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

sursă foto: servusspres.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru