O nouă stagiune la Teatrul de Artă Deva

Dată

Stagiunea 2021-2022 din cadrul Teatrului de Artă Deva debutează cu spectacolul „Duelul Pianiștilor” joi, 16 septembrie, de la ora 19:00. Teatrul din Deva anunță opt premiere și multe alte spectacole de care devenii se pot bucura în această toamnă. „Duelul pianiștilor” este realizat în regia lui Alexandru Grecu, directorul Teatrului Național „Satiricus I. L. Caragiale”. Piesa din care este inspirat spectacolul a fost scrisă de Mirel Taloș la sugestia lui Alexandru Grecu, după romanul intitulat „Duelul”. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar pentru pensionari, elevi și studenți este de 15 lei. Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

sursă foto: servusspres.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru