O nouă stagiune la Teatrul de Artă Deva

Dată

Stagiunea 2021-2022 din cadrul Teatrului de Artă Deva debutează cu spectacolul „Duelul Pianiștilor” joi, 16 septembrie, de la ora 19:00. Teatrul din Deva anunță opt premiere și multe alte spectacole de care devenii se pot bucura în această toamnă. „Duelul pianiștilor” este realizat în regia lui Alexandru Grecu, directorul Teatrului Național „Satiricus I. L. Caragiale”. Piesa din care este inspirat spectacolul a fost scrisă de Mirel Taloș la sugestia lui Alexandru Grecu, după romanul intitulat „Duelul”. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar pentru pensionari, elevi și studenți este de 15 lei. Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

sursă foto: servusspres.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru