Nouă metodă de calcul pentru indemnizațiile profesorilor

Dată

Indemnizațiile și drepturile salariale pe care profesorii le primesc vor fi calculate în funcție de salariul de bază deținut sau aflat în plată, conform ordinului 3.993 care a fost publicat în Monitorul Oficial joi, 17 iunie. Documentul prevede că indemnizațiile și drepturile salariale altele decât salariul, pe care profesorii le primeau și care erau calculate pe baza salariului de bază din 2018 să fie plătite la nivelul salariului de bază din prezent. Sunt vizate, printre altele, indemnizațiile pentru dirigenție, gradațiile de merit, sporurile pentru învățământul special și simultan. Prevederile se aplică începând cu drepturile salariale aferente lunii iunie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru