Nouă evaluare a profesorilor

Dată

Cadrele didactice și personalul didactic auxiliar trec printr-o evaluare a activității în baza căreia vor primi un calificativ. Evaluarea nu se mai face la nivelul comisiei din școală, ci se întrunește o comisie temporară pe care o propune consiliul profesoral și o validează consiliul de administrație al școlii. Din comisia pentru stabilirea indicatorilor de performanță fac parte și reprezentanții sindicatelor care vor avea rolul de a urmări respectarea domeniilor și a criteriilor din fișele cadru. La final, consiliul de administrație al unității de învățământ acordă punctajul final de evaluare pe baza fișei cadru de evaluare a personalului didactic. Cadrele didactice care obțin calificative slabe nu pot paricipa la concursurile pentru grade sau funcții.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru