Nouă evaluare a profesorilor

Dată

Cadrele didactice și personalul didactic auxiliar trec printr-o evaluare a activității în baza căreia vor primi un calificativ. Evaluarea nu se mai face la nivelul comisiei din școală, ci se întrunește o comisie temporară pe care o propune consiliul profesoral și o validează consiliul de administrație al școlii. Din comisia pentru stabilirea indicatorilor de performanță fac parte și reprezentanții sindicatelor care vor avea rolul de a urmări respectarea domeniilor și a criteriilor din fișele cadru. La final, consiliul de administrație al unității de învățământ acordă punctajul final de evaluare pe baza fișei cadru de evaluare a personalului didactic. Cadrele didactice care obțin calificative slabe nu pot paricipa la concursurile pentru grade sau funcții.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru