Nouă etapă de înscriere la Evaluarea Națională

Dată

Înscrierile pentru etapa specială a examenului de Evaluare Națională 2021 încep astăzi, 28 iunie. Această sesiune este dedicată absolvenților clasei a VIII-a care, din motive medicale, nu au putut participa la prima sesiune a examenului.  Prima probă scrisă de la etapa specială va avea loc în 5 iulie. Reamintim că prima sesiune a examenului de Evaluare Națională s-a încheiat vineri, 25 iunie, cu proba la Limba și Literatura Maternă.
Primele rezultate vor fi afişate marți, 29 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen. Contestațiile se depun în aceeași zi, între orele 16:00 – 19:00, iar în 30 iunie 2021 vor fi afișate rezultatele finale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru