Nouă etapă de înscriere la Evaluarea Națională

Dată

Înscrierile pentru etapa specială a examenului de Evaluare Națională 2021 încep astăzi, 28 iunie. Această sesiune este dedicată absolvenților clasei a VIII-a care, din motive medicale, nu au putut participa la prima sesiune a examenului.  Prima probă scrisă de la etapa specială va avea loc în 5 iulie. Reamintim că prima sesiune a examenului de Evaluare Națională s-a încheiat vineri, 25 iunie, cu proba la Limba și Literatura Maternă.
Primele rezultate vor fi afişate marți, 29 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen. Contestațiile se depun în aceeași zi, între orele 16:00 – 19:00, iar în 30 iunie 2021 vor fi afișate rezultatele finale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru