Noi directori pentru școlile din Dolj

Dată

Funcțiile de directori și directori adjuncți au fost stabilite de către Inspectarul Juidețean Dolj pentru grădinițe, scoli și licee. În acest județ nici o funcţie nu mai este ocupată în prezent prin concurs, ci prin numire prin detașare. 194 de funcții de directori și alte 67 de funcții de directori adjuncți au devenit vacante în acest an, iar zeci de directori au fost înlocuiți. În Dolj, la 4 grădinițe, 9 școli gimnaziale și 8 licee a fost schimbată întreaga conducere. Numirile sunt pe perioadă determinată. În septembrie, conform datelor Ministerul Educației, se va organiza concurs pentru funcțiile de director și directori adjuncți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cur

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Cultură & Culte & Educație

Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie.

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru