Noi directori pentru școlile din Dolj

Dată

Funcțiile de directori și directori adjuncți au fost stabilite de către Inspectarul Juidețean Dolj pentru grădinițe, scoli și licee. În acest județ nici o funcţie nu mai este ocupată în prezent prin concurs, ci prin numire prin detașare. 194 de funcții de directori și alte 67 de funcții de directori adjuncți au devenit vacante în acest an, iar zeci de directori au fost înlocuiți. În Dolj, la 4 grădinițe, 9 școli gimnaziale și 8 licee a fost schimbată întreaga conducere. Numirile sunt pe perioadă determinată. În septembrie, conform datelor Ministerul Educației, se va organiza concurs pentru funcțiile de director și directori adjuncți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru