Noi directori pentru școlile din Dolj

Dată

Funcțiile de directori și directori adjuncți au fost stabilite de către Inspectarul Juidețean Dolj pentru grădinițe, scoli și licee. În acest județ nici o funcţie nu mai este ocupată în prezent prin concurs, ci prin numire prin detașare. 194 de funcții de directori și alte 67 de funcții de directori adjuncți au devenit vacante în acest an, iar zeci de directori au fost înlocuiți. În Dolj, la 4 grădinițe, 9 școli gimnaziale și 8 licee a fost schimbată întreaga conducere. Numirile sunt pe perioadă determinată. În septembrie, conform datelor Ministerul Educației, se va organiza concurs pentru funcțiile de director și directori adjuncți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru