Noi directori pentru școlile din Dolj

Dată

Funcțiile de directori și directori adjuncți au fost stabilite de către Inspectarul Juidețean Dolj pentru grădinițe, scoli și licee. În acest județ nici o funcţie nu mai este ocupată în prezent prin concurs, ci prin numire prin detașare. 194 de funcții de directori și alte 67 de funcții de directori adjuncți au devenit vacante în acest an, iar zeci de directori au fost înlocuiți. În Dolj, la 4 grădinițe, 9 școli gimnaziale și 8 licee a fost schimbată întreaga conducere. Numirile sunt pe perioadă determinată. În septembrie, conform datelor Ministerul Educației, se va organiza concurs pentru funcțiile de director și directori adjuncți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru