Nikola Tesla- Omul din viitor, la Reșița

Dată

Expoziția „Nicola Tesla – Omul din viitor”, una dintre cele mai mari la nivel internațional, ajunge și în Reșița. Muzeul Nikola Tesla din Belgrad a semnat un contract de parteneriat cu Primăria Reșița, prin care, municipiul va fi adăugat pe lista orașelor în care va fi prezentă expoziția. Muzeul din Serbia este dedicat omului de știință Nikola Tesla și organizează expoziții în întreaga lume, iar anul acesta, expoziția cu obiecte interesante, atât din domeniile lui Nikola Tesla, cât și din viața lui personală, ajunge în orașele Barcelona și Reșița iar la începutul anului în Maroc, Paris, Chicago și Creta. Expoziția va fi găzduită de Muzeul Banatului Montan, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin. A fost astfel semnat și un parteneriat de colaborare între Primăria Reșița și cele două instituții. Momentan nu se cunoaște data la care expoziția va fi deschisă oficial, însă exponatele ar urma să ajungă de la Belgrad în jurul datei de 24-25 noiembrie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri