Nikola Tesla- Omul din viitor, la Reșița

Dată

Expoziția „Nicola Tesla – Omul din viitor”, una dintre cele mai mari la nivel internațional, ajunge și în Reșița. Muzeul Nikola Tesla din Belgrad a semnat un contract de parteneriat cu Primăria Reșița, prin care, municipiul va fi adăugat pe lista orașelor în care va fi prezentă expoziția. Muzeul din Serbia este dedicat omului de știință Nikola Tesla și organizează expoziții în întreaga lume, iar anul acesta, expoziția cu obiecte interesante, atât din domeniile lui Nikola Tesla, cât și din viața lui personală, ajunge în orașele Barcelona și Reșița iar la începutul anului în Maroc, Paris, Chicago și Creta. Expoziția va fi găzduită de Muzeul Banatului Montan, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin. A fost astfel semnat și un parteneriat de colaborare între Primăria Reșița și cele două instituții. Momentan nu se cunoaște data la care expoziția va fi deschisă oficial, însă exponatele ar urma să ajungă de la Belgrad în jurul datei de 24-25 noiembrie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru