Nikola Tesla- Omul din viitor, la Reșița

Dată

Expoziția „Nicola Tesla – Omul din viitor”, una dintre cele mai mari la nivel internațional, ajunge și în Reșița. Muzeul Nikola Tesla din Belgrad a semnat un contract de parteneriat cu Primăria Reșița, prin care, municipiul va fi adăugat pe lista orașelor în care va fi prezentă expoziția. Muzeul din Serbia este dedicat omului de știință Nikola Tesla și organizează expoziții în întreaga lume, iar anul acesta, expoziția cu obiecte interesante, atât din domeniile lui Nikola Tesla, cât și din viața lui personală, ajunge în orașele Barcelona și Reșița iar la începutul anului în Maroc, Paris, Chicago și Creta. Expoziția va fi găzduită de Muzeul Banatului Montan, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin. A fost astfel semnat și un parteneriat de colaborare între Primăria Reșița și cele două instituții. Momentan nu se cunoaște data la care expoziția va fi deschisă oficial, însă exponatele ar urma să ajungă de la Belgrad în jurul datei de 24-25 noiembrie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru