Nikola Tesla- Omul din viitor, la Reșița

Dată

Expoziția „Nicola Tesla – Omul din viitor”, una dintre cele mai mari la nivel internațional, ajunge și în Reșița. Muzeul Nikola Tesla din Belgrad a semnat un contract de parteneriat cu Primăria Reșița, prin care, municipiul va fi adăugat pe lista orașelor în care va fi prezentă expoziția. Muzeul din Serbia este dedicat omului de știință Nikola Tesla și organizează expoziții în întreaga lume, iar anul acesta, expoziția cu obiecte interesante, atât din domeniile lui Nikola Tesla, cât și din viața lui personală, ajunge în orașele Barcelona și Reșița iar la începutul anului în Maroc, Paris, Chicago și Creta. Expoziția va fi găzduită de Muzeul Banatului Montan, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin. A fost astfel semnat și un parteneriat de colaborare între Primăria Reșița și cele două instituții. Momentan nu se cunoaște data la care expoziția va fi deschisă oficial, însă exponatele ar urma să ajungă de la Belgrad în jurul datei de 24-25 noiembrie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru