Nikola Tesla- Omul din viitor, la Reșița

Dată

Expoziția „Nicola Tesla – Omul din viitor”, una dintre cele mai mari la nivel internațional, ajunge și în Reșița. Muzeul Nikola Tesla din Belgrad a semnat un contract de parteneriat cu Primăria Reșița, prin care, municipiul va fi adăugat pe lista orașelor în care va fi prezentă expoziția. Muzeul din Serbia este dedicat omului de știință Nikola Tesla și organizează expoziții în întreaga lume, iar anul acesta, expoziția cu obiecte interesante, atât din domeniile lui Nikola Tesla, cât și din viața lui personală, ajunge în orașele Barcelona și Reșița iar la începutul anului în Maroc, Paris, Chicago și Creta. Expoziția va fi găzduită de Muzeul Banatului Montan, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin. A fost astfel semnat și un parteneriat de colaborare între Primăria Reșița și cele două instituții. Momentan nu se cunoaște data la care expoziția va fi deschisă oficial, însă exponatele ar urma să ajungă de la Belgrad în jurul datei de 24-25 noiembrie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru