Muzică clasică la Coloana Infinitului – Știrile Qub

Dată

Primul concert din seria „Turnee de poveste”, va avea loc în 5 iunie, de la ora 20:00 la Coloana Infinitlui din Târgu Jiu. ,,Pianul Călător – Encore”, va fi recitalul susţinut de pianistul Horia Mihail. Turneul cu același nume este al 11-lea din serie, iar recitalul va cuprinde un program atractiv, alături de cele mai frumoase piese oferite ca bis în cele 10 turnee de până acum, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. Publicul va putea urmări în premieră recitalul şi proiecția filmului documentar ,,Pianul călător – 10 ani”, care spune povestea primului deceniu al acestui proiect. Accesul la spectacol este permis doar persoanelor vaccinate sau care au făcut un test PCR sau rapid cu 72 de ore înainte, respectiv 24 de ore, ori care dețin un certificat medical care să ateste faptul că au fost infectate cu virusul Covid-19 și s-au vindecat. Pot participa și minorii cu vârsta peste 5 ani, însă condiția este să poarte mască de protecție.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru