Muzică clasică la Coloana Infinitului – Știrile Qub

Dată

Primul concert din seria „Turnee de poveste”, va avea loc în 5 iunie, de la ora 20:00 la Coloana Infinitlui din Târgu Jiu. ,,Pianul Călător – Encore”, va fi recitalul susţinut de pianistul Horia Mihail. Turneul cu același nume este al 11-lea din serie, iar recitalul va cuprinde un program atractiv, alături de cele mai frumoase piese oferite ca bis în cele 10 turnee de până acum, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. Publicul va putea urmări în premieră recitalul şi proiecția filmului documentar ,,Pianul călător – 10 ani”, care spune povestea primului deceniu al acestui proiect. Accesul la spectacol este permis doar persoanelor vaccinate sau care au făcut un test PCR sau rapid cu 72 de ore înainte, respectiv 24 de ore, ori care dețin un certificat medical care să ateste faptul că au fost infectate cu virusul Covid-19 și s-au vindecat. Pot participa și minorii cu vârsta peste 5 ani, însă condiția este să poarte mască de protecție.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru