Muzică clasică la Coloana Infinitului – Știrile Qub

Dată

Primul concert din seria „Turnee de poveste”, va avea loc în 5 iunie, de la ora 20:00 la Coloana Infinitlui din Târgu Jiu. ,,Pianul Călător – Encore”, va fi recitalul susţinut de pianistul Horia Mihail. Turneul cu același nume este al 11-lea din serie, iar recitalul va cuprinde un program atractiv, alături de cele mai frumoase piese oferite ca bis în cele 10 turnee de până acum, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. Publicul va putea urmări în premieră recitalul şi proiecția filmului documentar ,,Pianul călător – 10 ani”, care spune povestea primului deceniu al acestui proiect. Accesul la spectacol este permis doar persoanelor vaccinate sau care au făcut un test PCR sau rapid cu 72 de ore înainte, respectiv 24 de ore, ori care dețin un certificat medical care să ateste faptul că au fost infectate cu virusul Covid-19 și s-au vindecat. Pot participa și minorii cu vârsta peste 5 ani, însă condiția este să poarte mască de protecție.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru