Muzică clasică la Coloana Infinitului – Știrile Qub

Dată

Primul concert din seria „Turnee de poveste”, va avea loc în 5 iunie, de la ora 20:00 la Coloana Infinitlui din Târgu Jiu. ,,Pianul Călător – Encore”, va fi recitalul susţinut de pianistul Horia Mihail. Turneul cu același nume este al 11-lea din serie, iar recitalul va cuprinde un program atractiv, alături de cele mai frumoase piese oferite ca bis în cele 10 turnee de până acum, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. Publicul va putea urmări în premieră recitalul şi proiecția filmului documentar ,,Pianul călător – 10 ani”, care spune povestea primului deceniu al acestui proiect. Accesul la spectacol este permis doar persoanelor vaccinate sau care au făcut un test PCR sau rapid cu 72 de ore înainte, respectiv 24 de ore, ori care dețin un certificat medical care să ateste faptul că au fost infectate cu virusul Covid-19 și s-au vindecat. Pot participa și minorii cu vârsta peste 5 ani, însă condiția este să poarte mască de protecție.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru