Muzeul Naţional al Revoluţiei Anticomuniste din Decembrie 1989

Dată

Contractul pentru proiectarea Muzeului Naţional al Revoluţiei Anticomuniste din Decembrie 1989 a fost semnat de către Ministerul Culturii şi urmează să fie deschis în fosta garnizoană din Piaţa Libertăţii.
Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii a reușit să finalizeze, procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și asistență tehnică pe parcursul execuției lucrărilor la viitorul Muzeu Național al Revoluției Anticomuniste din Decembrie 1989.
Proiectantul și partenerii săi se angajează, prin contractul semnat, să presteze serviciile de proiectare într-un interval de opt luni. Valoarea totală a contractului este de 1,14 milioane de euro.
Guvernul a semnat un acord cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, prin care România va primi 216 de milioane de euro pentru reabilitarea patrimoniului construit și modernizarea unor clădiri culturale din ţară. Pe lista clădirilor propuse pentru consolidare, restaurare și modernizare, apare și fosta garnizoană militară a Timișoarei în scopul funcționării viitorului Muzeu Național al Revoluției Anticomuniste.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru