Milioane de euro pentru educație – Știrile Qub

Dată

Școlile din municipiul Reșița vor fi dotate cu echipamente IT, elevii vor primi tablete, iar cadrele didactice, laptopuri. Acestea sunt finanțate din bani europeni câștigați de primăria municipiului Reșița. Echipamente IT în valoare de peste 3.000.000 de euro vor ajunge, în perioada următoare, în unitățile de învățământ și la elevii și dascălii din municipiu. Primăria din Reșița are drept obiectiv îmbunătățirea infrastructurii Tehnologiei Informației și a Comunicațiilor în domeniul e-educație. Este vorba despre 7.255 de tablete de uz școlar pentru elevi și 534 de laptopuri pentru cadrele didactice, iar pentru dotarea unităților de învățământ: 534 de camere web, 534 de tablete grafice, 100 de table interactive și 299 de Smartboard clase curs. Acest proiect transformă Reșița într-un etalon al investițiilor dedicate sistemului de învățământ local, a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru