Milioane de euro pentru educație – Știrile Qub

Dată

Școlile din municipiul Reșița vor fi dotate cu echipamente IT, elevii vor primi tablete, iar cadrele didactice, laptopuri. Acestea sunt finanțate din bani europeni câștigați de primăria municipiului Reșița. Echipamente IT în valoare de peste 3.000.000 de euro vor ajunge, în perioada următoare, în unitățile de învățământ și la elevii și dascălii din municipiu. Primăria din Reșița are drept obiectiv îmbunătățirea infrastructurii Tehnologiei Informației și a Comunicațiilor în domeniul e-educație. Este vorba despre 7.255 de tablete de uz școlar pentru elevi și 534 de laptopuri pentru cadrele didactice, iar pentru dotarea unităților de învățământ: 534 de camere web, 534 de tablete grafice, 100 de table interactive și 299 de Smartboard clase curs. Acest proiect transformă Reșița într-un etalon al investițiilor dedicate sistemului de învățământ local, a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru