Milioane de euro pentru educație – Știrile Qub

Dată

Școlile din municipiul Reșița vor fi dotate cu echipamente IT, elevii vor primi tablete, iar cadrele didactice, laptopuri. Acestea sunt finanțate din bani europeni câștigați de primăria municipiului Reșița. Echipamente IT în valoare de peste 3.000.000 de euro vor ajunge, în perioada următoare, în unitățile de învățământ și la elevii și dascălii din municipiu. Primăria din Reșița are drept obiectiv îmbunătățirea infrastructurii Tehnologiei Informației și a Comunicațiilor în domeniul e-educație. Este vorba despre 7.255 de tablete de uz școlar pentru elevi și 534 de laptopuri pentru cadrele didactice, iar pentru dotarea unităților de învățământ: 534 de camere web, 534 de tablete grafice, 100 de table interactive și 299 de Smartboard clase curs. Acest proiect transformă Reșița într-un etalon al investițiilor dedicate sistemului de învățământ local, a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru