Mai multe locuri la buget la Universitatea Craiova

Dată

Numărul locurilor la buget de la Universitatea Craiova a crescut față de cel de anul trecut. La buget sunt cu 41 de locuri mai mult, fiind puse la dispoziţie 2901 locuri, faţă de 2.860 de locuri cât au fost anul trecut. La programele de studii cu taxă se înregistrează o scădere bruscă cu sute de locuri. Sunt 2.292 de locuri faţă de 2.720 cât au fost anul trecut, fiind o scădere bruscă de 428 de locuri. Pentru românii de pretutindeni sunt propuse 247 locuri. Universitatea din Craiova are în componenţă 12 facultăţi cu locuri la zeci de programe de studii de licenţă. Concursul de admitere va fi în perioada 8-14 iulie.

sursă foto: www.gds.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru