Mai multe locuri la buget la Universitatea Craiova

Dată

Numărul locurilor la buget de la Universitatea Craiova a crescut față de cel de anul trecut. La buget sunt cu 41 de locuri mai mult, fiind puse la dispoziţie 2901 locuri, faţă de 2.860 de locuri cât au fost anul trecut. La programele de studii cu taxă se înregistrează o scădere bruscă cu sute de locuri. Sunt 2.292 de locuri faţă de 2.720 cât au fost anul trecut, fiind o scădere bruscă de 428 de locuri. Pentru românii de pretutindeni sunt propuse 247 locuri. Universitatea din Craiova are în componenţă 12 facultăţi cu locuri la zeci de programe de studii de licenţă. Concursul de admitere va fi în perioada 8-14 iulie.

sursă foto: www.gds.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru