Locuri neocupate la Centrul Universitar UBB din Reșița

Dată

Sesiunea de toamnă a admiterii la Centrul Universitar Babes Bolyai din Reșița are loc până joi, 9 septembrie pentru locurile rămase libere la licență și master. Cele mai solicitate specializări la licență, unde au rămas locuri doar la taxă sunt Științe ale Educației, Asistență Socială și Educație Fizică.
La masterat au mai rămas locuri libere la taxă pentru specializările, Administrație publică, Științe ale educației și Asistență socială.
Deși admiterea în învățământul superior este exclusiv online, în incinta universității, la Campus Caffe, corpul D, vor fi puse la dispoziția candidaților mai multe centre de asistență.
Informații despre admiterea de anul acesta la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, se găsesc pe pagina web a universității afișată pe ecran (resita.extensii.ubbcluj.ro/admitere-2021/).
Cei care aleg studenția la Reșița se pot bucura de o serie de facilități precum burse de la Ministerul Educației, dar și burse oferite de către agenți economici din oraș și județul Caraș-Severin, perfecționare prin studii de masterat și doctorat, acces la burse pentru stagii în străinătate prin programul ERASMUS+, bibliotecă modernă și acces la baze de date electronice, dar și acces gratuit la facilități sportive.

Sursă foto: resita.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru