Locuri neocupate la Centrul Universitar UBB din Reșița

Dată

Sesiunea de toamnă a admiterii la Centrul Universitar Babes Bolyai din Reșița are loc până joi, 9 septembrie pentru locurile rămase libere la licență și master. Cele mai solicitate specializări la licență, unde au rămas locuri doar la taxă sunt Științe ale Educației, Asistență Socială și Educație Fizică.
La masterat au mai rămas locuri libere la taxă pentru specializările, Administrație publică, Științe ale educației și Asistență socială.
Deși admiterea în învățământul superior este exclusiv online, în incinta universității, la Campus Caffe, corpul D, vor fi puse la dispoziția candidaților mai multe centre de asistență.
Informații despre admiterea de anul acesta la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, se găsesc pe pagina web a universității afișată pe ecran (resita.extensii.ubbcluj.ro/admitere-2021/).
Cei care aleg studenția la Reșița se pot bucura de o serie de facilități precum burse de la Ministerul Educației, dar și burse oferite de către agenți economici din oraș și județul Caraș-Severin, perfecționare prin studii de masterat și doctorat, acces la burse pentru stagii în străinătate prin programul ERASMUS+, bibliotecă modernă și acces la baze de date electronice, dar și acces gratuit la facilități sportive.

Sursă foto: resita.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru