Locuri de muncă vacante

Dată

19.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional figurează în evidenţele Agenţiei Naționale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Persoanelor fără studii sau cu studii primare şi gimnaziale li se oferă în total cele mai multe slujbe, peste 7.500. Mai bine de 5.200 de locuri de muncă sunt destinate celor cu studii profesionale, iar cele mai puţine, persoanelor cu pregătire universitară, adică aproape 1.250. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă mai informează că în această perioadă sunt disponibile prin EURES,  rețeaua europeană de cooperare a serviciilor de ocupare a forței de muncă, aproximativ 140 de locuri de muncă în Spaţiul Economic European. Cea mai mare parte sunt în Norvegia, care caută să angajeze în domenii diverse, de la inginer şi ortodont până la maseur sau bucătar. În Olanda se caută 20 de culegători de căpşuni, iar în Germania, 17 persoane care să lucreze ca legumicultor, dar şi ca şofer, lăcătuş sau electrician.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru