Lipsa de studii profesionale, o mare problemă

Dată

Tinerii din România care nu au competenţele necesare sau nu au studii de formare profesională întâmpină greutăți legate de accesul pe piaţa muncii, a afirmat preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin, Cristina Chiriac. Ea spune că învățământul profesional reprezintă o oportunitatefoarte bună pentru tineri, nu un dezavantaj. Tinerii care învaţă într-o şcoala de meserii vor avea şanse reale pe piaţa muncii prin calificarea pe care o vor obţine în urma anilor de practică pe care i-au făcut. În România, “Pactul pentru Educaţie Antreprenorială” a fost semnat în decembrie 2019 şi presupune introducerea de ore de educaţie antreprenorială în învăţământul gimnazial şi susţine dezvoltarea competenţelor antreprenoriale în rândul tinerilor, prin modalităţi noi şi creative de predare şi învăţare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Certificatul verde, obligatoriu în Italia

Certificatul verde Covid devine obligatoriu în Italia, de vineri, 6 august.

Externe

Noi condiții de călătorie în Germania

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania.

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru