Lipsă de directori de școli în Gorj

Dată

Peste 100 de funcții de director de unitate de învățământ și alte câteva zeci de funcții de director adjunct au devenit vacante la încheierea anului școlar 2020-2021 în județul Gorj. Pentru ocuparea acestor funcții nu este organizat niciun concurs, iar directorii sunt numiți prin detașare prin decizia inspectorului școlar general. Candidații care vor să ocupe unul dintre cele două funcții își pot depune dosarele până vineri, 13 august, la ora 14:00. Dosarele depuse de către candidații care au mai ocupat funcția de director sau director adjunct în anul școlar 2020-2021, trebuie să conțină doar acordul de numire și CV-ul, iar cei care nu au mai ocupat o astfel de funcție au nevoie de o scrisoare de intenție, acord de numire în funcție, CV, copii de pe actele de studii, foile matricole, suplimente de diploma, copie a documentului care atestă ultimul grad didactic obținut, adeverință de vechime în învățământ și o copie după cartea de identitate. Câștigătorii concursului pentru anul școlar 2021-2022 vor fi numiți în 31 august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru