Lipsă de directori de școli în Gorj

Dată

Peste 100 de funcții de director de unitate de învățământ și alte câteva zeci de funcții de director adjunct au devenit vacante la încheierea anului școlar 2020-2021 în județul Gorj. Pentru ocuparea acestor funcții nu este organizat niciun concurs, iar directorii sunt numiți prin detașare prin decizia inspectorului școlar general. Candidații care vor să ocupe unul dintre cele două funcții își pot depune dosarele până vineri, 13 august, la ora 14:00. Dosarele depuse de către candidații care au mai ocupat funcția de director sau director adjunct în anul școlar 2020-2021, trebuie să conțină doar acordul de numire și CV-ul, iar cei care nu au mai ocupat o astfel de funcție au nevoie de o scrisoare de intenție, acord de numire în funcție, CV, copii de pe actele de studii, foile matricole, suplimente de diploma, copie a documentului care atestă ultimul grad didactic obținut, adeverință de vechime în învățământ și o copie după cartea de identitate. Câștigătorii concursului pentru anul școlar 2021-2022 vor fi numiți în 31 august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru