Lege împotriva antisemitismului și xenofobiei

Dată

Hotărârea de Guvern care vizează prevenirea şi combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a radicalizării şi a discursului instigator la ură a fost adoptată. Mesajul guvernului este de toleranță zero față de amenințările cu caracter antisemit, xenofob, față de radicalizări, diverse forme de intoleranță, discriminare, violență politică sau simbolică. Strategia are scop preventiv și se va implementa pentru a evita atentatele și evoluțiile negative din alte țări. Grupul țintă este format din elevi, studenți, profesori, angajații instituțiilor publice și societate civilă. În prezent, în Uniunea Europeană, șapte state au adoptat această hotărâre, printre care și Germania, Austria și Franța.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri