Laptele de origine animală pentru copii

Dată

Aproape un sfert dintre părinții cu copii mai mici de 6 luni le oferă acestora lapte de vacă sau de altă origine animală. Laptele de capră, măgăriță sau bivoliță este nepotrivit pentru bebeluș și le pune în pericol sănătatea, afirmă doctorul Mihaela Nanu din cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și a Copilului “Alessandrescu-Rusescu”. Hrănirea copilului sub un an cu lapte de vacă sau de altă proveniență animală poate provoca deficiențe în aportul de substanțe nutritive de bază deoarece are un conținut prea mare de proteine și sodiu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru