Laptele de origine animală pentru copii

Dată

Aproape un sfert dintre părinții cu copii mai mici de 6 luni le oferă acestora lapte de vacă sau de altă origine animală. Laptele de capră, măgăriță sau bivoliță este nepotrivit pentru bebeluș și le pune în pericol sănătatea, afirmă doctorul Mihaela Nanu din cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și a Copilului “Alessandrescu-Rusescu”. Hrănirea copilului sub un an cu lapte de vacă sau de altă proveniență animală poate provoca deficiențe în aportul de substanțe nutritive de bază deoarece are un conținut prea mare de proteine și sodiu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Noi condiții de călătorie în Germania

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania.

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

QubArena

Fotografia și natura umană – QubArena

Arta și natura umană stau la baza expoziției „Stereotip”, concepută de artiștii vizuali Oscar Iustin și Alice Miracole, găzduită de Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, de joi, 5 august , de la ora 18:30, până în data de 19 august.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru